fbpx

Mørkeblå Mascara fra Radiant Impressive Lashes

kr. 150,00

3 på lager

Beskrivelse

Mørkeblå Mascara fra Radiant

Den hedder rigtigt Impressive Lashes Mascara, men blå mascara siger mere om hvad det er du får ikk´

Jeg er vild med, at vi igen kan få lov at lege med lidt farve i mascaraen. Her kan du lege uden der går helt 80´er i den. Den mørkeblå mascara giver dig stadig masser af dybde, men med et ikke så hårdt udtryk.  Det giver et virkelig fedt look. Du bestemmer selv, om du bruger den ren, for det mest farvede resultat, eller om du først lægger et par lag af den sorte, lader tørre ganske lidt og derefter giver et par lag med den blå. I sig selv er den let dyb og virker meget naturlig = folk på den anden side af gaden kan ikke se den er blå. Det er en mega fed måde at kunne understrege sin makeup på, enten ved at gå blå i blå  eller gå i kontrast.

Mascaraen giver dig ekstrem længde og flot volume… perfekt. Den er long lasting uden at være helt genstridig som en vandfast mascara. Det sikre dig blot at du kan bruge den uden smudge.

Den er tilgængelig i 4 forskellige farver: : Black, Damson, Blue og Dark Turquoise  så tøv ikke med at skrive til sonja@so-me.dk hvis du ikke finder den farve du lige drømmer om, så får jeg den naturligvis hjem til dig.

Du kunne også være interesseret i...