fbpx

Hvem er Sonja fra Somé

profilbillede Sonja Tinggaard-Jensen

Makeup- og hårstylist

Det er de titler folk kalder mig (uddannelserne hedder frisør og makeup artist).

Indenunder alt det er jeg en helt almindelig kvinde, der elsker at lave spændende salater, nyder at se prinsesse Disney film, skriger højest når der er frit fald i Tivoli og drømmer om, at det bliver moderne igen at gå med store flotte hatte.

Jeg nyder mit hus (“vores lille slot” siger min mand om vore helt almindelige paracelhus, spørg lige hvem der er blevet smittet af alle de prinsessefilm…) sammen med min før så omtalte mand og vores to dejlige piger.

Når jeg ikke lige er mor, kone, datter, søster, svigerinde, eller på arbejde, løber jeg gerne en tur. Der tankes energien op igen, det er det vildeste – har du prøvet det?

Jeg er nysgerrig på mennesker og er fascineret af vores forskelligheder. Mit ypperste mål – i Somé – er, at få din indre skønhed ud. Du elsker dig selv, bare en lille smule mere, når du godt kan lide, hvad du ser i spejlet. Jeg ved du er smuk, skøn og dejlig indeni, vis det nu til verden. lad mig hjælpe dig med det.

Jeg har lagt frisørsaksen på hylden (da fysikken desværre ikke tillader det mere) og arbejder nu med undervisning i makeup og vejledning i hår- og makeupprodukter

Du kan få min hjælp til:

Vejledning i hår, pleje, styling og form

Vejledning i makeup 1:1

Styling af hår og makeup, fx til livets store fester

Styling af hår og makeup inden foto eller til PR

Venindeaften, hvor jeg guider og fortæller

Produktvejledning indenfor hår og makeup

Air brush tattoo, når der skal være fødselsdag eller vejfest

Ansigtsmaling, når der skal være fødselsdag eller vejfest

Jeg er uddannet frisør, med den 4 årige uddannelse og kunne bryste mig af et fint svendebrev i 2001. Som en naturlig videreudvikling blev jeg færdig som  makeup artist i 2004. Det er helt essentielt at kunne kombinere de to uddannelser på kryds og tværs. Det har givet mig nogle skønne oplevelser og giver stadig det ekstra glimmer på hverdagen, som jeg altid søger.

Hår og makeup går hånd i hånd og jeg vil gøre mit ypperste for at lære dig begge dele.

Jeg er stolt forhandler af makeupmærkerne Radiant og Makeup Factory. Desuden sværger til KMS hårprodukter.

Det er så vildt, hvad de rigtige produkter kan gøre for én. Let arbejdsgang, sikkert resultat hver gang og følelsen af at gøre noget godt for sig selv. Det kalder jeg en fed oplevelse!

 

profilbillede Sonja Tinggaard-Jensen, Feels like curls today
Sonja Tinggaard-Jensen, Somé hair and makeup art. hår stylist og makeupstylistt, Feels like straight today
Profilbillede Sonja Tinggaard-Jensen hvem er jeg, Somé hair and makeup art, Sonja Tinggaard-Jensen, Somé hair and makeup art