fbpx

Privat – I kan booke mig til:

undervisning i makeup med veninderne

Vejledning i makeup

Kvindeaften er en rigtig hyggestund, hvor I alle nyder et pusterum og samtidig lærer noget. Der vil være fokus på makeuppen og I vil få mere indsigt i makeuppens verden og mange af de gode trick, der er at byde på.
Først bydes I velkommen efterfulgt af et mindre oplæg, med et tema Sonja har valgt ud ( der må endelig gerne kommes med forslag). Derefter vil der være fri leg og mulighed for at få fingrene i alle de skønne testere eller få tanket op på snacks og bobler. Én efter én får I muligheden for at komme i stolen og her er der 100% fokus på den enkelte. Jeg løser et makeupdilemma sammen med dig, ved at vise dig teknikkerne i dit ansigt. I får hver i sær masser af ny viden med hjem, lige til at implementerer i jeres egen makeuprutine allerede dagen efter.
For en optimal oplevelse vil en gruppe på max 8 skønne kvinder være perfekt.
Makeupundervisning 1-1

1-1 makeupvejledning

– Hvor du er 100% i centrum

Ønsker du at få det mest optimale ud af undervisningen, så er en vejledning i makeup, hvor vi udelukkende er du og jeg , den helt rigtige løsning.

Vi tager udgangspunkt i dig og hvilke udfordringer du har omkring din makeuprutine. En god idé er, at medbringe det makeup (og pensler), som du i forvejen bruger. På den måde kan vi arbejde os ud fra, hvad du allerede har og det der fungerer rigtig godt. Efter en kort samtale, vil vi tale videre imens du prøver at få lagt makeup, netop med baggrund for dine udfordringer. 

online makeup kursus

Online makeup kursus

Nu bliver det bare ikke mere hyggeligt og nemt. Med et online makeup kursus, kan du tage et kursus og dygtiggøre dig i makeup, alt imens du sidder hyggeligt og dejligt i rolige omgivelser.  Du får dit eget log in og kan tilgå kurset fra både Pc, tablet eller mobil. Kurset er dit og du kan se det igen og igen ( modsat undervisning, hvor du møder fysisk op. ). Jeg viser dig trin for trin, i en forståelig tone, hvordan du kan gøre.

vejledning i hårprodukter

Vejledning i hårprodukter

Få den optimale hjælp til dit hår og et lækkert look. Jeg vil tage udgangspunkt i dig og dit hår. Vi vil sammen prøve nogle af produkterne af, så du kan mærke, føle og dufte. Du får zoomet ind på det behov håret har og du bliver præsenteret for de løsniger der er netop for dig. Tag gerne de hårprodukter med, som du arbejder med i forvejen. Så tager du udgangspunkt i hvad der virker godt og hvad der med fordel kan blive skiftet ud.

Somé hair and makeup art kursus i fletninger

Kursus i fletteteknikker

– Fysisk hos jer eller på salonen i Horsens

Der er så mange flotte fletninger og hvor kunne det være sejt at give datteren oplevelsen af ren flette-lykke. Med et kursus i fletteteknikker bliver du, og veninderne/vennerne, godt rustet til mange hyggestunder og blærerpoints hos tøserne. Sammel 2- 6 personer og jeg laver et kursus lige skræddersyet til jer og det niveau I er på. Kurset laves både for mænd og kvinder