fbpx

Mat Eye Shadow Mono ~ Bold Brown nr. 19

kr. 119,00

Denne matte øjenskygge giver gode muligheder for at forme øjet og skabe dybde. Det matte look er til dig der ønsker en holdbar makeup, til dig der gerne vil undgå glitter og glimmer partikler eller til dig der gerne vil lave flere lag i din makeup. Bold Brown er en mellem brun, ikke for lys og ikke for mørk. Det er en rigtig god all round farve.

2 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Mat Eye Shadow

Professionel kvalitet matte øjenskygger. Smukke og bløde øjenskygger af højeste kvalitet. Takket være den fine, fløjelsagtige matte kvalitet er de ideelle til at fremhæve øjnene.

Mat Eye Shadow er lavet til kvinder, der foretrækker naturlig øjenmakeup uden glitter. De er også ideelle til professionelle makeup artister, da teksturen er særlig fin, pigmenteret og behageligt at anvende.

Fri for parfume.

Mat Eye Shadow bruges af professionelle. Det er en del af den perfekte øjenmakeup til sort og hvid portræt fotografering. Mat Eye Shadow er meget velegnet til moden hud, fordi de ikke bringer fokus på de fine linjer omkring øjnene. De matte øjenskygger er også gode til folk med lidt tungere øjenlåg.

Tip
For længere holdbarhed og mere intense looks anvendes Sensitive Eye Shadow Base først.

 

Du kunne også være interesseret i...