fbpx
Tilbud

Vippe og bryn serum ~ SOS Lash

kr. 325,00

1 på lager

Beskrivelse

Vippe og bryn serum

SOS Lash++ øjenvippe serum er et uundværligt middel til et ungdommeligt look med lange stærke vipper. Du bruger den morgen og aften på et renset ansigt. Efter 8 uger+ vil du se en synlig forbedring af hårets tæthed og længde. Den er også fantastisk at arbejde med på dine bryn.

Jeg har selv, inden jeg begyndte at forhandle SOS Lash++, testet den og har været virkelig tilfreds med resultatet. Efter 8 ugers brug har jeg arbejdet med serummen nogle gange om ugen, for at holde resultatet ved lige. Jeg vil understrege at i forløbet har mine øjne haft det godt. Jeg har ikke oplevet kløe, svie eller rødme. Produktet inderholder IKKE hormoner, hvilket er vigtigt at påpege, da det ikke er at foretrække for din hud og øjenomgivelser.

Hvis du her lyst, kan du tjekke de videoer ud, som jeg har lavet undervejs i mit testforløb. Du finder dem enten på Instagram ( somehairandmakeupart ) eller på Facebook ved at søge efter siden somehairandmakeupart.

Glæd dig til vipper og bryn med mere kraft og fylde. Det bliver lettere at tegne dine bryn op og du vil opleve, at med lange vipper behøver du bære knap så meget andet makeup.

Du kunne også være interesseret i...