fbpx

KMS ~ 2 in 1 spray 200 ml. varmebeskyttende

kr. 225,00

Alle vil gerne være gode ved deres hår, du vil gerne være god ved dit hår… men husker du så også at være det?

En nem måde, for dig der glatter dit hår, at være god ved håret på er, at huske 2 in 1 sprayen fra KMS. Det er en varmebeskyttende spray, som skåner håret for de vildt høje temperaturer fra dit glattejern. Det lægger en beskyttende hinde/skjold på det tørre hår. Du sprayer, i lag, på det tørre hår i ca. 20 cm. afstand fra håret lige inden du vil glatte eller bruge andre former for jern fx. krepjern eller krøllejern. 2 in 1 sprayen har en effekt, så det låser dit hår i den nye form. Dette gør, at du vil opleve de krøller du har lavet, bliver mere holdbare. Du mærker ikke produktet i håret, det bliver altså stift at mærke på efter du har brugt denne varmebeskyttende spray. Når du sprayer, er det ” et tørt produkt ” der kommer ud, det betyder du kan glatte/krølle/kreppe med det samme uden du svitser håret. ( Vi har vist alle prøvet en varmebeskyttende spray, der gør håret vådt og derefter siger swizt når jernet kommer på, DET SKER IKKE MED 2 in 1 spray fra KMS )

I´m in love

Tip: du kan skrue på toppen og låse dit produkt, så er du sikker på det ikke sprayes ud i tasken, men kun gør gavn i dit hår.

200 ml.

16 på lager

Beskrivelse

Alle vil gerne være gode ved deres hår, du vil gerne være god ved dit hår… men husker du så også at være det?

En nem måde, for dig der glatter dit hår, at være god ved håret på er, at huske 2 in 1 sprayen fra KMS. Det er en varmebeskyttende spray, som skåner håret for de vildt høje temperaturer fra dit glattejern. Det lægger en beskyttende hinde/skjold på det tørre hår. Du sprayer, i lag, på det tørre hår i ca. 20 cm. afstand fra håret lige inden du vil glatte eller bruge andre former for jern fx. krepjern eller krøllejern. 2 in 1 sprayen har en effekt, så det låser dit hår i den nye form. Dette gør, at du vil opleve de krøller du har lavet, bliver mere holdbare. Du mærker ikke produktet i håret, det bliver altså ikke stift at mærke på efter du har brugt denne varmebeskyttende spray. Når du sprayer, er det ” et tørt produkt ” der kommer ud, det betyder du kan glatte/krølle/kreppe med det samme uden du svitser håret. ( Vi har vist alle prøvet en varmebeskyttende spray, der gør håret vådt og derefter siger swizt når jernet kommer på, DET SKER IKKE MED 2 in 1 spray fra KMS )

I´m in love

Tip: du kan skrue på toppen og låse dit produkt, så er du sikker på det ikke sprayes ud i tasken, men kun gør gavn i dit hår.

200 ml.