fbpx

Farve til vipper ~ blåsort ( dyb sort )

kr. 79,00

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Den blåsorte vippefarve giver en helt dyb sort farve til dine vipper. Det holder ca. 4 uger inden vipperne igen trænger til at blive farvet. Det kan være svært selv at farve sine vipper, så måske du og en veninde kan hjælpe hinanden. Husk at bruge vaseline under øjet og på låget ned mod vippekanten, så du ikke har farve ” i hele hovedet” bagefter. Du kan med Vippeformaterne, som lægges under øjet helt op mod vipperne, holde styr på farven. På den måde har du et underlag at farve ned på. Fugt vippeformaterne inden du bruger dem. Vaselinen hjælper dig med at holde vippeformaterne på plads.

Vippefarven skal blandes med developer/ Beise   for at den virker og afgiver farve. Blandingsforhold 1-1. trækketid er 10 min. Du kan med fordel lægge to våde stykker vat over øjnene, så er det lettere at holde øjnene lukket.

Når du tager af, brug vådt vat med lukkede øjne. Tør væk længe inden du åbner øjet.

Farvede vipper er virkelig smukt og giver dine vipper fornemmelsen af et par mm. mere i længden. Fedt.  Det er også genialt med farvede vipper når der er ferie i sigte, så kan mascaraen holde fri og du kan stadig se godt ud fx. ved poolen

Har du husket Developer/beise og måske vippeformater når du bestiller?

Du kunne også være interesseret i...