fbpx

Velkommen


Godt at se dig, velkommen

 

På shoppen finder du en masse skøn makeup fra mærkerne Makeup Factory og Radiant Professional.

Somé er stolt forhandler af Makeup Factory, som er et tysk mærke, og Radiant Professional som er et græsk mærke. De går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er den makeup jeg bruger i mine onlinekurser og jeg vil glæde mig til at vis dig det. Denne shop  gemmer på den lækreste makeup og du kan vælge det der tiltaler dig mest. Prøv fx. de sjove farvede mascara eller den helt fantastiske primer til ansigtet som får du foundation til at ligge flot og holde og hold og holde.

Jeg håber du vil forelske dig i de skønne produkter, lige som jeg allerede har gjort.

Som forhandler af Makeup Factory og Radiant Professional, vil jeg byde dig velkommen til en masse lækre produkter.

Radiant Proffesional 

Med over 50 års erfaring i skønheds- og kosmetikverdenen skaber Hellenica Group og Radiant Professional trends, gør kvinder bekendt med makeup-teknikker og lærer dem hemmelighederne bag en smuk teint. I 1995 skabte Hellenica Group Radiant Professional-mærket med det formål at tilbyder et komplet udvalg af professionelle produkter, med respekt for den moderne kvinde og hendes hverdagsbehov. Radiant Professional er født i Grækenland og henter inspiration fra lyset, farverne, gløden og temperamentet i Middelhavet. Siden 1995 har Radiant Professional udviklet sig til et professionelt makeup- og hudplejemærke med et teknologisk avanceret produktsortiment.

Radiant Professional tilbyder i dag både komplet makeup og hudpleje serie

Radiant Professional Make Up-serien understøtter en generel skønhedsfilosofi, der ønsker, at kvinder skal vide, hvordan de kan forbedre deres bedste egenskaber. Uden at være en professionel makeupartist er kvinden, der stoler på vores brand, ved, hvordan man bruger disse produkter og værktøjer, og dermed på egen hånd skaber den makeup, der afslører hendes ægte skønhed, og derfor bliver hun selv makeupartisten

De lækre produkter giver dig mulighed for at få et endnu smukkere look.

Lidt om Makeup Factory og produkterne:

Bortset fra at opretholde den professionelle karakter og opfylde de højeste kvalitetsstandarder, er det også ekstremt vigtigt for MAKEUP FACTORY, at deres produkter kan bruges sikkert og uden bekymringer.

Alle produkter er testet for hudkompatibilitet og dermatologisk godkendt. Omfattende ekspertise og streng kvalitetskontrol garanterer, at hvert produkt er avanceret.

Make Up Factory modsætter sig kategorisk dyreforsøg! Makeup Factory udførte ingen test af kosmetiske produkter på dyr og har ikke bedt tredjepart om at gennemføre en sådan undersøgelse.

Masser af produkterne er paraben og parfumefri.

Makeup Factory opfylder således kravene fra kvinder med krævende og følsom hud.  Er du typen, der gerne vil se og prøve din makeup inden du køber vil jeg gerne invitere dig i salonen på Kongensgade 10 st. i Horsens. Her har du mulighed for, live, at se produkterne. Jeg laver gerne en aften for dig og veninderne, hvor der kan blive afprøvet makeup og I kan få gode tips og tricks med jer hjem. Dette kan foregå på salonen eller ved at jeg kører ud til dig.

Giv lyd her, så sender jeg dig et tilbud