fbpx

Silver shampoo til blondt og gråt hår

kr. 179,00

1 på lager

Beskrivelse

BC Bonacure Silver Shampoo fra Schwartzkopf

Silver shampoo til blondt og gråt hår er en helt enestående ven, hvis du vil holde dit hår klart i farven og have et køligt skær.

Er du gråhåret, kan der med tiden opstå gullig nuance i længde og spidser, hvilket for de færreste er deres højeste ønske. Her kan med fordel bruges silver shampoo fra BC. Det blå/lilla pigment ophæver den gule og efterlader håret med et mere køligt skær, som understreger det grå.

Er du blond, kan du sagtens have smukt hår. Fx. når du lige kommer fra frisøren. Med tiden vil sol, og udefrakommende partikler give håret et mere gyldent skær. Ved at vaske dit hår med Silver shampoo, fra BC, vedligeholder du det kølige skær. Det smukke look i længere tid.

TIP:

Hvis dit hår er meget lyst, eller du ønsker at bruge shampooen hver gang, du vasker dit hår ( læs hyppig hårvask ), kan du med fordel blande din almindelige shampoo og silver shampoo. På den måde får du tilført koldt pigment, men uden at håret bliver mættet og syner lys blå i spidserne / de helt lyse områder.

OBS. En silver shampoo kan ikke redde en hårfarvning, som er endt i orange eller meget gul. Her vil en kold toning hos din frisør og så efterfølgende brug af silver shampoo være løsningen. Silvershampooen hjælper dig med at holde ved lige og ikke farve dit hår.

Tjek også andre lækre shampoo´er ud >>>>