fbpx

Radiant ~ Lipliner waterproof, Plum nr. 16

kr. 70,00

2 på lager

Beskrivelse

Softline waterproof lip pencil, Plum 16 er det professionelle navn denne skønne lip liner har fået. Man kan også beskrive den som lækker blød, vandfast og med en blomme nuance til dine læber inden lipgloss eller læbestift.

Her har du det perfekte værktøj til at fremhæve eller korrigere dine læbers form. Softline waterproof lip pencil, er hvad du har brug for til et perfekt resultat, der ikke smitter af og holder hele dagen.

Den bløde formulering med naturlige antioxidanter, vitamin E og jojobaolie, gør det let at påfører denne lækre lip liner.

Den findes i flere nuancer, men husk du ikke behøver have farven til at match 1-1. Du kan fint skabe dybde eller en mere skarp læbe med nuancer, der ligger op ad den farve du har. Husk altid at tone din lip liner ud inden du påfører glos eller læbestift. Du kan også, for at øge holdbarheden på din gloss, vælge at fylde hele læben ud med din lip liner. Ton hen over med pensel eller din finger og derefter lægger du gloss over. Du bliver ikke bar på læberne og har hele tiden en base med din liner.

Se udvalget af de lækre lip linere lige her >>> Liplinere 

Radiant Softline lip liner som også er helt perfekt som almindelig eyeliner. Brug den som en fed detalje fx. i dit lilla look eller sammen med blå vil den også være så smuk.

Du kunne også være interesseret i...