fbpx

KMS ~ Deep cleanse Shampoo 300 ml.

kr. 199,00

Den populære Deep Cleance Shampoo fra KMS giver dit hår et helt rent lærred at arbejde på efterfølgende. Den afrensende shampoo fjerner alle ophobninger af naturligt fedtstof og også rest af styling produkter. Den er ideel efter en tur i svømmehallen, til et hår, hvor der bruges meget styling eller i perioder, hvor hormon balancen ikke fungere optimalt fx. ved teenagere, som hurtigt får fedtet hår og hovedbund.  Denne shampoo er til dig der drømmer om en shampoo, der kan give dig en frisk fornemmelse og samtidig er så mild du ikke behøver være nervøs for din hovedbunds velbefindende.

Tip. Til dig der ikke vasker hår ofte, vask da første gang med Deep Cleance og dernæst med din vanlige shampoo

Tip. Tildig der føler du altid har fedtet hår. Vask med Deep Cleance både første gang og anden gang du skummer op.

Uden parabener

300 ml.

32 på lager

Beskrivelse

Den populære Deep Cleanse Shampoo fra KMS ( dybderensende ) giver dit hår et helt rent lærred at arbejde på efterfølgende. Den afrensende shampoo fjerner alle ophobninger af naturligt fedtstof og også rest af styling produkter. Den er ideel efter en tur i svømmehallen, til et hår hvor der bruges meget styling eller i perioder, hvor hormon balancen ikke fungere optimalt fx. ved teenagere, som hurtigt får fedtet hår og hovedbund.  Denne shampoo er til dig, der drømmer om en shampoo, der kan give dig en frisk fornemmelse og samtidig er så mild du ikke behøver være nervøs for din hovedbunds velbefindende.

Tip. Til dig der vasker hår ofte, vask da første gang med Deep Cleanse og dernæst med din vanlige shampoo

Tip. Til dig der føler du altid har fedtet hår. Vask med Deep Cleanse både første gang og anden gang du skummer op.

Tip. Er det helt vildt fedtet, nærmest glinsende, så start med at komme shampooen i DET TØRRE HÅR inden du tilsætter vand og skummer op. Så har du endnu bedre held med at rense i bund.

Uden parabener

300 ml.