fbpx

Design Bronzer – Sahara Dust Dark 06

kr. 220,00

Denne lækre solskinspudder, (bronzer, teint powder) er perfekt til at give glød til dit look. Når du vælger din foundation tænk da altid en tone lysere og så kan du nemt give mere varme netop med denne bronzer fra Makeup Factory. En solskinspudder bør være en fast del af kvindes makeuppung.

4 på lager

Beskrivelse

Design Bronzer
Solskindspudder, bronzer, varme til ansigtet… Der er mange måder at sige det på. Fælles for dem alle er, at et produkt, som fx. Design Bronzer fra Makeup Factory giver dig glød i ansigtet og fornemmelsen af at se sund ud. Du kan bruge den til at lave mindre kontur i ansigtet, altså skabe skyggeeffekter, som hjælper med at forme dit ansigt, som du ønsker dig det. Bronzen giver en diskret teint og et forførende sommerlook 365 dage om året. Den er nem at kombinere med andre produkter.
Denne Bronzer er mørkere i farven. Den er til dig, der gerne vil have dyb og masser af glød. Til dig måske selv er lidt mørkere i huden
Tip
Brug Make up Factory Powder Brush til at påføre Bronzer. Tap børsten af på håndryggen, så overskydende produkt fjernes fra børstehårene. Påføres i lette strøg for en naturlig glød.

Du kunne også være interesseret i...