fbpx

Mat Eye Shadow Mono ~ Caramel Toffee nr. 16

kr. 119,00

Denne lækre øjenskygge Camel toffee er en mat øjenskygge. den er til dig der gerne vil lave et fotolook, gerne vil have mindre glitter/shine i dit look og til dig der er en moden kvinde. Mat giver ro og fremhæver ikke linjer og rynker omkring øjnene.

1 på lager

Beskrivelse

Mat Eye Shadow

Professionel kvalitet matte øjenskygger. Smukke og bløde øjenskygger af højeste kvalitet. Takket være den fine, fløjlsagtige matte kvalitet er de ideelle til at fremhæve øjnene. Mat Eye Shadow er lavet til kvinder, der foretrækker naturlig øjenmakeup uden glitter. Også til den modne kvinde, da det matte ikke understreger linjer ved øjnene. De er også ideelle til professionelle makeup artister, da teksturen er særlig fin, pigmenteret og behageligt at anvende.

Fri for parfume.

Mat Eye Shadow bruges af professionelle. Det er en del af den perfekte øjenmakeup til sort og hvid portræt fotografering. Mat Eye Shadow er meget velegnet til moden hud, fordi de ikke bringer fokus på de fine linjer omkring øjnene. De matte øjenskygger er også gode til folk med lidt tungere øjenlåg.

Tip
For længere holdbarhed og mere intense looks anvendes Sensitive Eye Shadow Base først.

 

 

Indeholder 3 g

Du kunne også være interesseret i...