Tidligere kunder siger

Jeg fik sat hår og lagt makeup til mit bryllup. Jeg fik lavet prøveopsætning og prøvemakeup. Alt foregik roligt og professionelt med vægt på mine ønsker og drømme. Sonja er utrolig sød og professionel og jeg følte mig fra start i gode hænder. Der var styr på kontrakt mm. På bryllupsdagen kom Sonja hjem til mig. Hun var rolig og selvom huset var fuld af gæster var der ro på og en skøn stemning. Børnene i huset nød de kunne følge med i processen. Jeg synes jeg blev SÅ flot! Kæmpe anbefaling til Somé og Sonja

Signe Bladt Pedersen

“Tusinde tak for nogle fantastiske timer. Jeg vil anbefale alle at komme ud med Sonja og få gode råd omkring tøj. Sjældent har jeg haft så positiv en oplevelse i en tøjbutik”
Marie Hansen

“Jeg vil bare sige mange, mange tak for en god oplevelse og en god
morgen under dine kyndige hænder!
Make-up’en holdte til at blive udsat for styrtende ren, on and off i
1,5 time – og den sidder der stadig!”
Mvh.
Ninna Lysdal Bærentsen

” Det var en skøn dag, dejligt at kunne slappe af og lade op til bryllup. (travl hverdag med to små piger). Hår og makeup sad godt hele dagen og natten. Jeg var meget glad for at være i dine kyndige hænder – altid tilfreds.”

Hilsen din trofaste kunde – Pia Block Mikkelsen Toft 

“Til åbningen af vores nye skole og bibliotek havde vi besøg af Sonja fra Somé. Hun stod for et meget vellykket ansigtsmaling arrangement hvor børnene stod i kø fra start og til slut. Det var virkelig godt.”

/ Bibliotekar L. Ammentorp

Sonja er professionel og super dygtig i alt hvad hun gør, hun har øje for detaljerne og går aldrig på kompromis. Sonja er naturlig, ærlig og mestrer til alle tider at få folk til at føle sig tilpas.
Om det er i professionelt job eller til en privat Styling, jeg har haft en aftale med Sonja, har det altid levet op til forventningerne, som jo bliver større og større for hver gang hun imponerer mig

Mia Hedegaard Hansen, blomsterdekoratør og indehaver af Hedegaard & Jakobsen

I forbindelse med mine nye erhvervsportrætter hos Fotograf Ann har jeg booket en styling med make-up og håropsætning hos Sonja fra Somé, og kan på det varmeste anbefale dem begge to.

Jeg oplevede Sonja som utrolig professionel og dygtig. Med hensyn til stylingen har Sonja været fantastisk god til at lytte til mine ønsker og har samtidig bidraget med gode fif og idéer i forhold til at få det bedste ud af billederne – og jeg må sige, at Sonja har ramt plet med det flotte resultat!

Resultatet var et autentisk og naturligt look, og jeg har følt mig i trygge hænder hos Sonja under hele seancen.

I dag glæder jeg mig over nogle gode portrætbilleder på min hjemmeside og mine visitkort takket være Sonjas professionelle indsats. Endnu en gang mange tak, jeg kommer helt sikkert igen, når billederne en gang skal skiftes ud!

Krestin Kollaz Mogensen, Indehaver af KK-Text Tyskoversættelse

 

Somé hair and makeup art ved Sonja Tinggård-Jensen kan bestemt anbefales. I forbindelse med et jobskifte havde jeg brug for nye billeder til mit CV. Dem fik jeg taget hos Fotograf Ann, som henviste mig til Somé hair and makeup art, hvor jeg fik sat hår og lagt make-up forud for fotograferingen. Besøget hos Sonja var afslappet og professionelt på samme tid. Hun lyttede til mine ønsker og skabte et resultat derefter. Somé hair and makeup art kan varmt anbefales til både privatpersoner og erhvervskunder.

Lene Friis, Lektor i dansk og engelsk på Herning Gymnasium

 

Hej Sonja

Tak for den flotte frisure, jeg er vild med det – og det blev også godkendt af manden, så det er slet ikke så tosset.

Pia Ebbe Antonisen, kunde i salonen.

Fotograf Ann laver businessportrætter der passer til dig og din virksomhed. Vi sørger for du får dit budkab ud igennem dine billeder.

 

I forbindelse med min virksomheds nye hjemmeside ville jeg og mit team ikke bare have taget billeder af en professionel fotograf, men ønskede også hjælp til make-up og hår. Derfor var det oplagt at vælge Sonja, som sammen med Ann fra Fotograf Ann tilbyder en samlet pakke med styling og fotografering.

Sonja er meget dygtig og formår at style, så hun får det bedste frem i en – og vi følte os rigtig godt tilpas under hendes kyndige hænder. Sonja var desuden tilstede under hele fotoseancen, og var klar til at “rette” lokkerne, hvis det var nødvendigt.

Vi er meget glade for resultatet og kan på det varmeste anbefale at bruge Sonja til styling i forbindelse med, at man skal have taget professionelle billeder. Tjek hendes hjemmeside på http://so-me.dk

Birgit Offersen, Biwi Sprogservice

Fotograf Ann - Firma portræt

Sonja er simpelthen SÅ sød, behagelig og ikke mindst DYGTIG!
Jeg var ovenud tilfreds med stylingen, hun lavede på mig, da jeg skulle have taget professionelle billeder til min virksomhed.
Det var som om at hun vidste præcis hvad jeg havde i tankerne allerede inden jeg kom.
Jeg kommer helt sikkert igen næste gang.
Stort tak til Somé.

Merete Grand Petersen, Dinnyefremtid.dk

Fotograf Ann Laver flotte erhervsportrætter, enten i studie eller på en flot passende location. Få billeder der passer til dig og dit erhverv. Et billede der får dit budskab frem på den rigtige måde.

Timerne med Ann ( Fotograf Ann, som Somé samarbejder med ) og Sonja fløj afsted.

Jeg følte mig mødt og set. Stemningen var imødekommende, rar og afslappende; og jeg kunne bare slappe af, velvidende at der blev taget hånd om mig. Det var vigtig for os alle at det var mig som var på billederne, og at jeg kunne se at mig selv på billederne. Hvilket var ensbetydende med at jeg ikke følte mig make-uppet og at jeg var tilpas i tøjet.

Med andre ord, nogle top hyggelige timer og skønne billeder.

Anette Traberg Lind, Anettetraberglind.com

Erhvervsportræt (2)

Jeg lod mig villigt føre af en meget kyndig og behagelig Sonja Tinggård-Jensen, som på alle måder udstrålede kyndig kompetence og også charme, sjov og ballade, som gjorde dagen afslappet og ægte – hvilken jeg selv mener billederne bærer præg af. Jeg vil anbefale Somé til andre erhvervsdrivende, som gerne vil fortælle en historie med deres virkhedsbilleder – og som også er interesseret i storytelling – det kan Sonja nemlig i den grad.Oplevelsen var markant anderledes end andre foto sessions, blandt andet fordi vi var udenfor. Dagen var veltilrettelagt og jeg havde aldrig fået de vigtigste billeder med, hvis Sonja ikke havde foreslået foto ved banelegement ved Horsens banegård – Det er det særlige Sonja kan, se historien i dig og bringe den frem gennem styling og fotolokation

Karin Høhling Søsted, Thepowerfulintent.dk

Erhvervsportræt (4)

Da jeg tog beslutning om at, jeg ville have taget proffessionelle billeder til erhvervs brug, besluttede jeg mig samtidig for at få lidt hjælp til hår og makeup, så jeg kunne tage mig ud fra min bedste side…
Sonja fik i den grad det bedste frem i mig… Jeg er dybt taknemmelig for sparringen omkring tøjvalg, smykker osv.
Og at hun så fik mig til at se sådan ud – ja, det troede jeg ikke var muligt…Jeg kan kun give Sonja mine aller bedste anbefalinger – prøv det

Charlotte Larsen
Lindegaards Farvehandel

Det har været en fornøjelse at samarbejde med fotograf Ann og Sonja fra Somé.

Sonja havde et super godt øje for at spotte mig, så stylingen hverken blev for meget eller for lidt, men lige netop så fint tilpasset til mig og mit erhverv.

Ann var super god med sit kamera og sine kreative ideer til at få min personlighed frem i billederne. Ann var også hurtig til at spotte mig og at billederne gerne måtte få et lidt “frisk look”

De fine portræt billeder kan nu ses på min hjemmeside.

De bedste anbefalinger til jer begge – jeg gør gerne brug af jer igen.

Med venlig hilsen

Mie Aarup, carebyaarup.dk

Jeg kan varmt anbefale Somé til styling på erhvervsbilleder. Jeg skulle bruge nyt materiale til Butterfly og faldt for samarbejdet mellem Sonja fra Somé og fotograf Ann i Horsens. De fik det sammen kordineret, så jeg ikke skulle være så meget involveret og de klarede det med kort tidsfrist. Lone, som var model, syntes Sonja fik det bedste frem i hende. Hun følte stemningen var god og det faglige var i orden. Jeg synes prisen var meget rimelig og siger tak for en god oplevelse

Kirsten Derry, Butterfly Fitness Danmark

STOR STOR ros til dig Sonja fra Somé hair and makeup art!!! Jeg var SÅ tilfreds med resultatet, det blev lige som jeg havde forestillet mig, og jeg fik så mange komplimenter i løbet af dagen 🙂 Der ud over havde jeg sagt at det var SÅ vigtigt at det kunne holde til en hel dag (og nat) med blæst og masser af dans, og det opfyldte du også til fulde.  TUSIND tak for dit arbejde, vil i aller højeste grad anbefale dig til andre der får brug for håropsætning i Horsens 🙂

Mvh Katrine Fossum

Endnu en gang havde vi besøg af Sonja fra Somé.Denne gang vinterferien. Airbrushtatoveringer var planlagt i 2*2 timer og det er en fornøjelse at engagere Sonja. Veloplagt og hun imod børn og voksne, og alle fik deres ønskeopfyldt.
Sonja har et ualmindeligt venligt væsen og en rigtig god kommunikation med både små og store.
Det er helt sikkert en samarbejdspartner vi vil bruge i andre sammenhæng.

Jeanette Kjær Christiansen
Arrangementskoordinator, Fredericia Bibliotek

Sonja Tinggård-Jensen har igennem mange år lavet forskellige arrangementer på Skive Børnebibliotek. Det startede tilbage i 2006 med taen “tatovering efter eget ønske. Dette blev så stor en succes for os, at vi gentagende gange bedt Sonja lave forskellige events hos os. Det er blevet til tattoo flere gange, en enkelt gang har Sonja også haft makeupkursus for de lidt større piger, et nissearrangement med ansigtsmaling og fremstilling af nissehuer. Det vi har haft Sonja til at lave flest gange er ansigtsmaling, det er næsten blevet en fast traditio, hvor Somé kommer i skolernes vinterferie eller i efterårsferien. Dette bliver gjort med stor akuratesse og meget professionelt. – Vi kan varmt anbefale Sonja

Bente Vibeke Havn
Bibliotekar, Skive Bibliotek

Hej Sonja, vil bare sige tak for super god behandling idag, du er da fremover min nye frisør.. 😉 Har kun modtaget dejlig ros hvorend jeg er kommet idag også af min familie, de synes det var dejligt mor/konen slap de der ganske forfærdelige røde ting i mit hår. 🙂

Berit Thomsen,
kunde i frisørsalonen

Hej Sonja
Tusinde tak for en rigtig fin aften.Du fik meget ros for din måde at være på.Damerne har givet udtryk for, at det var en dejlig aften, så det er jeg glad for.

Jytte Rævsbæk Lyngholm
Direktionssekretær – Stofa A/S Horsens

Hej Sonja

Tak for farven, jeg fik i håret i går. Er rigtig glad for det.

Gik lige hjem og satte håret med de nye produkter jeg købte. De var super lette at anvende og det fungerede fint lige at kramme lidt mere af control cremen i, selv om håret næsten var tørt.

KH Annette Rune Carlsen
Kunde i salonen 

Kunne du selv have lyst at booke os gå da til kontakter her