Online Kurser

Send mig videre til online kurserne >>

Jeg vil virkelig gerne hjælpe alle jer skønne kvinder med at blive mere sikre i det med makeup. Jeg vil gerne dele ud af min viden og hjælpe mange kvinder på én gang. Det kan jeg nu via mine online kurser.

1: ” Nem dagmakeup der får dig til at se fantastisk ud – på kort tid ” ?

Når du investerer i kurset, bliver du klædt godt på og får selvtilliden til at prøve at bruge mere makeup. Hvad end du er hende, der til daglige intet bruger eller hende, der altid laver den samme rutine, kan dette kursus give dig noget nyt. Jeg forklarer dig, ned i detaljerne, hvad der funger rigtig godt og hvad der, på den måde, giver dig en rigtig god makeupopleveles. Jeg har, i punktform, lavet et hurtigt overblik til dig, så du kan se hvad du b.la. får ud af kurset. 

 • Du kender de forskellige pensler
 • Du kender din daglige rutine i hudpleje
 • Du kender de forskellige muligheder inden for foundation, concealer og pudder
 • Du lærer at indramme dit ansigt og give fokus via bryn og brug af rouge
 • Du bliver mere sikker i brug af farver til dine øjne
 • Du får tricks du kan implementerer i din makeup med det samme
 • Du ved hvordan, du får en makeup, der let holder hele dagen
 • Du ved hvoran du hurtigt kan forvandle din dagmakeup til et aftenlook, med små justeringer
 • Du får muligheden for at være med i en lukket gruppe på Facebook.

2: ” Smuk med Smokey Eyes ” ?

Smokey Eyes er en makeup teknik, som mange kvinder (og mænd, dog på en anden måde ?) bliver facineret af. Det mørke, mystiske og sensuelle look er meget populært og nu har du chancen for at lære hemmeligheden bag teknikken og hvorfor den har fået sit navn.

I minikurset får du:

 • Viden om hvorfor teknikken har fået sit navn
 • Step by step undervisning, hvor intet bliver sprunget over
 • Den klassiske måde at udføre Smokey Eyes
 • Et alternativ, så du kan lave et look, der er lidt lysere og hvor dit øje syner større
 • Præsenteret alle produkterne jeg bruger for at komme frem til mit look
 • Du får muligheden for at være med i en lukket gruppe på Facebook.

Send mig videre til online kurserne >>