Åbningstider

MIDLERTIDIG ADRESSE GRUNDET RENOVERING: Marius Holsts Gade 2. st. tv.

Jeg har ofte jobs ud af huset, grundet min uddannelse som makeup artist.

Her er jeg nødsaget til at holde salonen lukket.

Salonen holder derfor åben efter aftale

– og udelukkende for faste kunder.

Jeg har d. 1/5 2018 besluttet at stoppe for tilgang af nye kunder i frisørsalonen. Det har jeg gjort for at tilgodese mine loyale og dejlige kunder, som har fulgt mig og salonen i flere år. På den måde får de lettere en tid i kalenderen og jeg få sagt dem tak for deres store støtte.

Ønsker du at booke en styling som ny kunde, fx. brud, privat arrangement, erhvervs event ring da 23 67 66 00 så vil jeg glæde mig til at lave en aftale med dig.

På online booking kan du altid se de ledige tider i salonen, dette gælder som fast kunde.

Finder du ikke en tid der passer dig online, har du mulighed for at skrive dig på ventelisten derinde, så ved jeg du går og drømmer og en frisørtid. Jeg kontakter dig, hvis der skulle komme afbud eller jeg kan få flyttet rundt på puslespillet. 

Der kan betales med kontanter eller mobilpay 37 39 33